Als een wedstrijd gespeeld is moet de uitslag doorgegeven worden aan de bond. Dit kunt u doen in Sportlink Club. Onder het menu item Uitslagen en planning heeft u de mogelijkheid om uitslagen in te voeren. Naast het invoeren van uitslagen heeft u ook de mogelijkheid om wedstrijden af te gelasten of door te geven dat een wedstrijd gestaakt is.

Neem de volgende stappen om uitslagen in te voeren:

1. Klik op menu item Wedstrijdzaken

Info: De menu items die getoond worden zijn afhankelijk bij welke bond u als vereniging bent aangesloten.

2. Klik op Uitslagen en afgelastingen niet mDWF

Het volgende scherm wordt getoond. Standaard wordt het tabblad Vandaag getoond.

Vandaag

Op het tabblad Vandaag staan alle wedstrijden die vandaag gespeeld worden. Op dit tabblad kunt u de uitslagen van een gespeelde wedstrijd invoeren. Naast het invoeren van een uitslag heeft u op dit tabblad ook de mogelijkheid om een wedstrijd af te gelasten of te staken.

Let op: Na het invoeren van een uitslag of een afgelasting verdwijnt de betreffende wedstrijd op dit tabblad.

Uitslagen doorgeven

1. Selecteer de wedstrijd

2. Vul bij het veld Thuis de uitslag van het thuisspelende team in

3. Vul bij het veld Uit de uitslag van het uitspelende team in

Gaat het om een beker- of beslissingswedstrijden? Dan kunt u de uitslag na verlenging / strafschoppen op de volgende manier doorgeven:

4. Selecteer de betreffende wedstrijd

5.  Klik vervolgens op

De wedstrijdresultaten zijn nu opgeslagen en vrijwel direct zichtbaar in Sportlink Club.

Afgelasten of staken van een wedstrijd

Vanaf het tabblad Vandaag is het mogelijk om een wedstrijd af te lassen of te staken. Neem hiervoor de volgende stappen.

1. Selecteer in de kolom Bijzonderheid de reden waarvoor de wedstrijd is gestaakt/niet gespeeld

2. Klik op

Deze gegevens worden direct doorgestuurd naar uw bond.

Extra mogelijkheden

Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de leden/relaties uit het zoekresultaat. De mogelijkheden worden onderstaand verder toegelicht.

Aandachtspunten

Met de knop

Zoeken

Met de knop  kunt u een specifieke wedstrijd zoeken.

Verversen
Met de knop

Verlenging/ strafschoppen

Met de knop

1. Vul de doelpunten in van het thuisteam (na verlenging)

2. Vul de doelpunten in van het uitteam (na verlenging)

3. Vul de strafstroppen in van het thuisteam

4. Vul de strafschoppen in van het uitteam

5. Klik op

Gegevens opslaan

Met de knop

Morgen

Op het tabblad Morgen verschijnen alle wedstrijden die “morgen” plaatsvinden. Op dit tabblad kunt u alleen wedstrijden invoeren die afgelast moeten worden.

Overzicht gespeelde wedstrijden

Op het tabblad Overzicht worden de  statistieken van alle wedstrijden van de laatste drie dagen (vandaag, gisteren en eergisteren) getoond.