Kan een linkstructuur gemaakt worden die er als volgt uit komt te zien: http://{domeinnaam}/{top menu item}/{sub menu item}/{sub-sub menu item}?

Om de linkstructuur aan te passen moet je naar de backend van de website. Bij het onderdeel Pagina's kun je onder een titel klikken op Bewerken. Je komt dan in een nieuw scherm waar je de pagina’s kunt aanpassen. Onder de titel staat Permalink met de URL van de website. De tekst die in het invoerveld daaronder wordt getoond is wat er achter deze URL geplaatst wordt. Dit is standaard alleen de naam van het bestand, maar dit kun je zodanig aanpassen dat de eerder genoemde structuur gebruikt wordt.