Als je tijdens het opstarten van Sportlink Club een foutmelding in beeld krijgt, adviseren wij om de cache (tijdelijk geheugen) van Java te legen en aansluitend de snelkoppelingen naar lokale .jnlp-betanden te verwijderen. Neem hiervoor de volgende stappen:

Stappen voor Windows gebruikers

1. Ga naar het Configuratiescherm (via Start of Windows > Configuratiescherm)

2. Open Java door dubbel te klikken op

Je komt in het scherm genaamd Java Control Panel:

Het volgende scherm wordt geopend:

4. Vink Keep temporary files on my computer uit

5. Klik op Delete Files...

6. Klik op OK zonder vinkjes te wijzigen

De cache van Java is nu geleegd, de volgende stap is het verwijderen van de snelkoppeling van je bureaublad.

7. Klik hier om Sportlink Club opnieuw te downloaden

Stappen voor Mac gebruikers

1. Ga naar

Het volgende scherm wordt getoond:

2. Open Java door dubbel te klikken op

Het volgende scherm wordt getoond:

Je komt in het scherm genaamd Java Control Panel.

3. Klik vervolgens op Settings

Het volgende scherm wordt geopend:

4. Vink Keep temporary files on my computer uit

5. Klik op Delete Files...

6. Klik vervolgens op OK

De cache van Java is nu geleegd, de volgende stap is het verwijderen van de snelkoppeling van je bureaublad.

7. Klik hier om Sportlink Club opnieuw te downloaden