Tussenstanden

Vanaf nu kun je tussenstanden al tijdens de wedstrijd invoeren. Deze tussenstand wordt dus ook al tijdens de wedstrijd zichtbaar in de app.

Bèta

Je kunt tussenstanden direct zien als je de beta optie in de app hebt aangezet. Hier lees je alles over beta.

Je ziet de tussenstanden (inden bèta is geactiveerd) zowel in je persoonlijke programma, het programma van het team of de vereniging of bij de wedstrijddetails van de betreffende wedstrijd.

Let op! Vanwege caching van data op schermen kan er enige vertraging zitten in het tonen van de actuele stand.