We begrijpen dat niet elk fragment geschikt is. Wellicht ben je niet tevreden over de kwaliteit van het fragment dat je zelf gemaakt hebt? Ben je "getagd" in een fragment, maar is dit niet een moment dat je van jezelf wilt laten zien? Of kom je in een fragment voor en wil je niet dat dit getoond wordt in de app? Uiteraard willen we jou de mogelijkheid geven om deze fragmenten te verwijderen.

Je kunt fragmenten verwijderen als je deze hebt gemaakt. Als jij niet de maker bent, kan je een fragment (laten) verwijderen door deze als ongepast aan te merken. Kijk hieronder hoe je dat doet. Er zijn 3 opties:

1. Wil je een fragment verwijderen die je zelf hebt gemaakt?
  2. Wil je een fragment verwijderen waar jij in bent getagd?
  3. Wil je een fragment verwijderen waar jij in voorkomt?

Wil je een fragment verwijderen die je zelf hebt gemaakt?

Dit kan je zelf doen door te kiezen voor de optie "Mijn video's" in het menu van de app van Sportlink.

Vervolgens zie boven aan de optie Zelfgemaakte video's

Hier zie  je een lijst van alle fragmenten die je zelf hebt toegevoegd.

Klik het fragment aan dat je wilt verwijderen en kies voor het prullenbak icoontje om deze te verwijderen.

Het fragment zal dan niet meer getoond worden in de apps van Sportlink.

Wil je een fragment verwijderen waar jij in bent getagd?

Dit kan je zelf doen door te kiezen voor de optie "Mijn video's" in het menu van de app van Sportlink.

Binnen de Mijn video's optie zie je onder Persoonlijk de fragmenten waarin jij bent getagd.

Mochten er fragmenten van je kinderen bestaan, dan worden deze onder de naam van het kind weergegeven.

Klik op het Sportlink Video icoontje op het kanaal om alle fragmenten af te spelen. Let op! Een kanaal kan meerdere fragmenten bevatten.

Klik op het vlaggetje om deze als ongepast aan te merken.

Kies vervolgens een reden waarom dit fragment ongepast is.

Het fragment zal dan niet meer getoond worden in de apps van Sportlink.

Wil je een fragment verwijderen waar jij in voorkomt?

Een fragment waar jij in voorkomt kan je op dezelfde manier verwijderen als een fragment waar jij in getagd bent. Zie je bijvoorbeeld bij een wedstrijd of een team een fragment waar jij in voorkomt en je wilt niet dat deze getoond wordt dan kan je deze verwijderen via het vlaggetje bij het fragment. Kies vervolgens een reden en het fragment zal dan niet meer getoond worden in de apps van Sportlink.

Ik heb een video gezien maar kan deze niet meer vinden, maar wil deze wel verwijderen.

De playlists binnen de apps van Sportlink bevatten een selectie van video fragmenten. De top 10 bij een team zal dus niet altijd dezelfde video fragmenten bevatten.

Mocht je hier een video gezien hebben, of bericht krijgen van iemand anders dat je in een video fragment voorkomt die je (achteraf) toch verwijderd wilt hebben en je kunt deze niet meer vinden, dan kunnen wij je wellicht helpen (zoeken).

Maak hiervoor een ticket aan bij de Servicedesk van Sportlink. Klik hier om een nieuw ticket aan te maken.

Vermeld hier bij:

• De datum van de wedstrijd,
  • Welke teams het betreft
  • Van welk team de speler is die het betreft
  • En beschrijf zo goed mogelijk het fragment

Sportlink zal je dan helpen bij het opzoeken en verwijderen van het fragment.