Op een mobiele telefoon ziet onze website er heel anders uit. Waarom is dat?

Onze verenigingswebsites zijn ontworpen om 'responsive ' te zijn. Dat wil zeggen dat ze op een kleiner beeldscherm niet simpelweg verkleind worden, maar dat de software een manier vindt om ook op een kleiner scherm alle informatie op een duidelijk gestructureerde manier te tonen. Daarom kan het ontwerp op een mobiele telefoon of tablet wat afwijken van dat op een groot (computer) beeldscherm.