Welkom! Je eerste kennismaking met de appt Wedstrijdzaken

Met de KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Zoals je wellicht weet, zijn er geen fysieke spelerspassen meer. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.

De app Wedstrijdzaken is er voor:

• scheidsrechters
  • aanvoerders/spelers
  • wedstrijdsecretarissen
  • leiders en trainers

Hoe je vanuit jouw rol binnen de vereniging gebruik kunt maken van de app staat beschreven op de pagina Wat kan ik vanuit mijn functie met de KNVB-wedstrijdzaken-app?

Let op:

Om de KNVB Wedstrijdzaken app te kunnen gebruiken moet je in Sportlink Club geregistreerd staan als bondslid. Als je in Sportlink Club geregistreerd staat als relatie of verenigingslid kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app.

Van start met de app

Zodra je van start met de app wilt, dien je deze allereerst te downloaden op je telefoon. Je kunt de app vinden in de Appstore en Playstore door daar te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken. Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie, waarna je vervolgens kunt inloggen. Dit hoeft uiteraard maar 1 keer te gebeuren. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je dit niet iedere keer bij gebruik van de app te doen. Meer uitleg over registratie en inloggen vind je hier.

De volgende stap is het koppelen aan een persoon. Dit houdt in dan dat de app wil herkennen wie jij als gebruiker bent. Ook hiervoor hebben we een pagina voor je klaar staan.

Goed gedaan! Je hebt nu alle eenmalige stappen genomen om daadwerkelijk met de KNVB Wedstrijdzaken app te kunnen werken. Verdere uitleg over de app vind je hieronder.

Extra uitleg over de app

Voor de uitleg van de app hebben we verschillende pagina's voor je klaar staan. Die vind je onder bij de KNVB Wedstrijdzaken app in het Support Center. Ook de KNVB heeft veel informatie geplaatst op KNVB ASSIST

Wist je dat...

Je de KNVB Wedstrijdzaken app binnen verschillende rollen al gebruikt kan worden?

Speler/Staf

Als geregistreerd bondsteamlid kan je in de app je persoonlijke programma (en uitslagen) raadplegen. Ook is je digitale pas zichtbaar.

Officials

Wedstrijdofficials kunnen de Wedstrijdzaken app ook gebruiken voor het persoonlijke programma (aanstellingen) en kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Wedstrijdsecretaris mDWF

Er zijn 3 verschillende soorten verenigingsfuncties die je in Sportlink Club kan toevoegen.

Wat is nu het verschil tussen deze functies?

1. Wedstrijdsecretaris mDWF

2. Wedstrijdsecretaris mDWF veld

3. Wedstrijdsecretaris mDWF zaal

De laatste twee zijn handig om binnen een veld + zaalvereniging het programma in de app (en daarmee de rechten om de wedstrijdformulieren in te vullen) te scheiden in veld en zaal.

Bij een veldvoetbalvereniging maakt het niet uit of je "Wedstrijdsecretaris mDWF" of "Wedstrijdsecretaris mDWF veld" bent

Bij een zaalvoetbalvereniging maakt het niet uit of je "Wedstrijdsecretaris mDWF" of "Wedstrijdsecretaris mDWF zaal" bent