Per team kunnen competitiegegevens van het huidige seizoen bekeken worden: poule, programma, uitslagen en standen per competitie waaraan het team deelneemt. Voor voetbalverenigingen geldt dat de uitslagen en standen van Teams onder 9 jaar en jonger niet zichtbaar zijn in de rapportage. Dit als gevolg van de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB.

Neem de volgende stappen om competitiegegevens te bekijken:

1. Klik op menu item  Wedstrijdzaken

Info: De menu items die getoond worden zijn afhankelijk bij welke bond u als vereniging bent aangesloten.

2. Klik op  Rapportage Uitslagen en Standen

Het volgende scherm verschijnt.

Nu heeft u de mogelijkheid om een Uitslagen en Standenlijst te maken voor een bepaalde selectie. Indien gewenst kunt u de volgende selecties instellen:

• Spelactiviteit: Waterpolo
  • Competitiesoort: Bekercompetitie of Reguliere competitie
  • Geslacht: Mannen of Vrouwen
  • Leeftijdscategorie: Heren 12+ of Dames 12+
  • Reeks: Najaar, Voorjaar, Najaar + geheel of Voorjaar + geheel
  • Periodestanden: u kunt verder aangeven of periodestanden getoond moeten worden.

3. Bevestig uw selectie door te klikken op

Er word nu een pdf bestand aangemaakt en opent op uw scherm.