Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

27 maart
Sportlink Club

Het is voor voetbalverenigingen vanaf nu mogelijk om een B-categorie overschrijving op te waarderen naar de A-categorie. Wil je weten hoe het werkt? Meer informatie: KNVB - overschrijvingen B->A

25 maart

Sportlink Club

Vandaag hebben we een tweetal kleine verbeteringen toegevoegd.

• Voor voetbalverenigingen is de informatietekst op het scherm nieuw bondslid aangepast. Bij de informatie staat nu duidelijker omschreven wanneer je het best kunt kiezen voor een bestaand lid of een nieuw lid.

Club.Vrijwilligers

• Bij het instellingen van je vrijwilligerstaken is het ook mogelijk om in te stellen wanneer en hoe vaak een vrijwilliger een herinnering moet krijgen. Super handig! Maar het komt weleens voor dat vrijwilligers ruilen van taak. Tot op heden bleef de persoon die in eerste instantie ingepland stond voor de taak de herinneringsmailtjes ontvangen. Dit hebben we nu aangepast. De 'oude' vrijwilliger ontvangt deze mailtjes niet meer, maar worden nu gestuurd naar de nieuwe vrijwilliger.

5 maart

Club.TV

• Poulewidget:

Met de poulewidget toon je standen en uitlslagen van een poule. Een zeer populaire widget. Leden en toeschowers zijn blij met veel informatie in één oogopslag. Maar sommigen vonden het teveel informatie en daardoor druk.
Er is dus een extra poulewidget voor Club.TV. Deze nieuwe poulewidget toont overzichtelijk standen en uitslagen maar de informatie is over verschillende pagina's verdeeld. Iets langer wachten, waar wel beter leesbaar. O ja: als de periodetitels verdeeld moeten worden is er binnen deze widget ook een optie om de periodestand toe te voegen.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de teams die getoond worden te filteren op leeftijd. Zo kan je ervoor kiezen de poules van pupillen, junioren of senioren te laten afspelen en toe te voegen aan een afspeellijst voor een speficieke dag of dagdeel. Hiermee maak je de informatie meer relevant voor de bezoekers.

• Uitslagen V2 widget

Tot voorheen kon er van maximaal 7 wedstrijden de uitslagen getoond worden. Er is nu ook een 2.0 versie van de widget beschikbaar met maarliefst 16 regels. Dat is meer dan een verdubbeling! Je grote tv-scherm wordt dus met meer informatie gevuld. Tip: Test dit wel even goed. Het is natuurlijk leuk zoveel regels, maar controleer wel of het voor iedereen goed leesbaar blijft.

• Programma V2 widget

Voor de Programma widget hebben we dezelfde wijziging doorgevoerd als hierboven genoemd bij de Uitslagen V2 widget. Het komt erop neer dat je met de Programma V2 widget niet maximaal 7 wedstrijden maar 16 wedstrijden op één scherm kunt tonen. Ook hier geldt weer: test dit wel even goed. Het is natuurlijk leuk zoveel regels, maar controleer wel of het voor iedereen goed leesbaar blijft.

• In de kleedkamer en uitslagen widgets worden vanaf nu ook de afgelastingen getoond. Als een wedstrijd is afgelast, zie je dit uiteraard terug in de Programma widget, maar vanaf nu dus ook bij de uitslagen én bij de kleedkamerindelingen. Alhoewel we natuurlijk niet hopen dat spelers er pas bij het binnengaan van de kleedkamer achter komen dat de wedstrijd niet doorgaat.

Club.Website

• Countdown widget;

Om de beleving naar de kampioenswedstrijd, het jaarlijkse toernooi of een groot feest nog spannender te maken is het nu mogelijk een countdown widget op de site te plaatsen. Deze widget telt af tot de wedstrijd of het evenement begint en helpt de spanning op te bouwen. Naast dat het heel leuk is, geeft het jouw vereniging ook een extra mogelijkheid de sponsor te tonen. Bekijk een voorbeeld op de site van VV Scherpenzeel.

• Statistieken widget:

Cijfertjes en statistieken. Niet alleen bij de profs maar ook voor de teams van jouw vereniging. Het is vanaf nu ook mogelijk om leuke gemiddeldes van teams op de site te delen. Zo toon je het gemiddeld aantal voor- en tegendoelpunten en het gemiddeld aantal punten van een team. Hiermee maak je de teampagina's op de site nog leuker voor het team zelf en voor de bezoekers van jullie site. Gaaf toch!? Voorbeeld zien? Bekijk de teampagina van VV Scherpenzeel 2.

3 maart

Sportlink Club

• In het Overzicht App accounts zijn de volgende 3 kolommen toegevoegd. Nu heb je met 1 druk op de knop een overzicht om diverse controles uit te voeren. De kolommen zijn:
    • Heeft foto?
    • Zichtbaarheid
    • Status