Bepaalde leden uitsluiten van de verjaardagslijst

In Sportlink Club kun je een persoon het privacy- (of zichtbaarheids-) niveau 'Privé' geven, dan wordt de naam van het lid niet op de verjaardagslijst getoond.

Let op:

Alleen bij verenigingen die lid van van de KNVB, KNKV, NHV, KNZB, KNBSB, NBB of KBHB kunnen de leden hun zichtbaarheidsniveau wijzigen in de app. Via Instellingen zijn de eigen gegevens op elk moment te wijzigen. Hiervoor dient de persoon wel de app op de mobiele telefoon geïnstalleerd te hebben.. Bij andere verenigingen kan alleen de verenigingsadministrateur dat doen in Sportlink Club