Om informatie vanuit Sportlink Club - zoals wedstrijdprogramma, uitslagen, opstellingen, verjaardagen - op je verenigingswebsite te tonen, bieden wij twee producten aan:

• Club.Dataservice
  • Club.Website

Club.Dataservice

Club.Dataservice is een product dat alleen geschikt is om in een website te worden geïmplementeerd door een webprogrammeur. Deze webprogrammeur moet ervaren zijn in het bouwen van dynamische interactieve websites met behulp van bijvoorbeeld PHP, VB, Javascript. Kennis van JSON is een pré. Ben je zelf zo'n webprogrammeur of is er binnen de vereniging iemand aanwezig die dit kan en die deze taak op zich wil nemen, dan is Club.Dataservice een goede keuze voor jouw vereniging. Je kunt zo je website totaal naar eigen inzicht inrichten. Houd wel in de gaten dat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Club.Website

In alle andere gevallen is Club.Website de oplossing. Club.Website is het geschikte product voor een vereniging waarbij 'standaard oplossing' en 'content' eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Doordat we de kleuren, logo, beelden én content van de vereniging gebruiken krijgt de site gemakkelijk een zeer 'eigen' uiterlijk. Ook het onderhoud van de informatie is eenvoudig. In sommige gevallen een kwestie van eenmalig plaatsen van de koppelingen naar Sportlink Club en het inrichten van de pagina's.

Sportlink is geen webdesigner die websites op maat maakt, maar we bieden veelal wel de mogelijkheden om specifieke eisen en wensen te bewerkstelligen met behulp van de beheerstool. Deze aanvullende acties en werkzaamheden zijn dan ook volledig aan jullie, indien nodig ondersteund door onze online handleidingen.

NB

Het is binnen het Club.Website abonnement niet mogelijk zelf plugins, extensies, addons, etc. te installeren.