Gebruikersgegevens Club.Ads ontvangen?

Heb je een pakket besteld? Dan ontvang je van Voetbalmedia een mail met de gebruikersgegevens voor het beheren en publiceren van banners op Club.Website, Club.TV en de Voetbal.nl app. Met deze gebruikersgegevens kan je inloggen op het dashboard van Sportads: https://dashboard.sportsads.nl/dashboard

Bannerposities aanmaken op eigen website

Maak je als club gebruik van Club.Dataservice (Club.Pakket Beter)? Dan moet de webmaster wel rekening houden met de verschillende bannerposities op de website. De webmaster moet hier dus ruimte voor vrij houden. Dit is een eenmalig handeling. Vervolgens worden die bannerposities vanuit Club.Ads gevoed met advertenties van sponsoren of van de vereniging zelf.

Advertenties website aanmaken

Ga aan de slag met het aanmaken van advertenties voor op je website.

Hou hierbij rekening met de standaard formaten: Overzicht van de verschillende formaten

Aanmaken van advertenties doe je in het Club.Ads dashboard onder "Mijn advertenties": Advertenties, hoe werkt dat?

Op de volgende pagina zie je in één oog waar de advertenties getoond worden: Waar komen mijn advertenties terug op de verschillende kanalen?

Sponsoruiting Club.TV aanmaken

Maak sponsoruitingen voor Club.TV aan in Club.Ads. Dit doe je in het Club.Ads dashboard onder "Mijn Sponsoruitingen". Stap voor stap beschreven op pagina: Sponsoruitingen, hoe werkt dat?

Let op:

Het is wel belangrijk dat je in de beheeromgeving van Club.TV het fragment "Hoofdsponsor" of "Overige sponsoren" aan je afspeellijst toevoegt. Dit is een eenmalige handeling.

Inrichten Club.Mobiel Sponsorpagina

Met Club.Mobiel heb je een Sponsorpagina binnen de Voetbal.nl tot je beschikking. Dit is een extra pagina naast de banners/sponsoruitingen. Deze pagina vind je als extra tab onder de verenigingsgegevens in de Voetbal.nl app.

Nog meer weten?

Check alle video's op ons Youtube kanaal. Youtube Afspeellijst Club.Mobiel

Bekijk het workshop programma.Actueel workshopaanbod op Sportlink.nl