Veel gegevens die op de Sportlink Club.Website te zien zijn, komen uit de databases van Sportlink Club. Programma, uitslagen, standen maar ook teamgegevens, zoals teamindelingen, en -foto's. Een wijziging van deze gegevens in Sportlink Club werkt dus door op de website.

Maar waarom zie je dan soms die wijziging niet op de website, of pas na een langere tijd?

Dat kan verschillende oorzaken hebben:

Browser caching

Dit is de meest voorkomende oorzaak. Veel mensen bekijken eerst een webpagina en gaan daarna in Sportlink Club aanpassingen doen. Ondertussen heeft de webbrowser deze pagina opgeslagen en zal deze pas na een bepaalde tijd verversen. Dit is op te lossen door de pagina handmatig te verversen met de Control-knop ingedrukt, of door een vraagteken achter de URL (het webadres van de pagina) te typen met daarachter een fictieve parameter. Bijvoorbeeld:

https://www.naamvanjeclub.nl/teampagina?poging=1

Server caching

De Sportlink Club.Website houdt zelf een server caching tijd van 5 minuten aan. Dit betekent dat het handmatig verversen ook pas na 5 minuten gaat werken.

Gegevens zijn niet koppelbaar

Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer een eigen wedstrijd wordt aangemaakt waarvan de teams niet gekoppeld zijn aan het team waarvan verwacht wordt dat de wedstrijd daar op de teampagina verschijnt. Controleer de gegevens goed als je ze invoert en kom je er niet uit, schakel ons dan even in via een ticket.