1. Wat kan ik allemaal aanpassen?

Dat hangt een beetje af van wat de club voor je mogelijk heeft gemaakt. Als je op je profiel klikt zie je vanzelf wat je allemaal aan kunt passen.

2. Ik wil een andere foto. Hoe doe ik dat?

Vraag het aan de ledenadministrateur van de club of voeg deze zelf toe via de KNVB Wedstrijdzaken app of Voetbal.nl app. Ook de teammanager kan dit via de KNVB Wedstrijdzaken app voor je doen. Tip: Je foto wordt (als je dat goed vind, aan te geven in je profiel) getoond op de website van je club en in je teamoverzicht in de app. Dat ziet er wel gaaf uit. Helemaal leuk als iedereen in het voetbalshirt op de foto staat. Ennuh: zorg ervoor dat de sponsornaam op je shirt wel zichtbaar is. Sponsor ook weer blij.

Voor toeschouwers is het niet mogelijk om een foto toe te voegen of te wijzigen.