Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

22 december

Clubactiviteiten op je tv-scherm

Voorheen werden clubactiviteiten met behulp van het Activiteiten-fragment voor de komende 14 dagen getoond. Dit hebben we aangepast zodat vanaf nu alle activiteiten voor de volgende 31 dagen op je scherm te zien zijn. Handig voor alle bezoekers in de kantine, zij kunnen verder vooruit plannen en alle clubactiviteiten in hun eigen agenda zetten.

De Poule-Widget

Uitslagen, standen, het wedstrijdprogramma en de periodestanden.. Ze worden allemaal getoond met behulp van de Poule-Widget in Club.TV. Vanaf nu heb je zelf de keuze welke informatie vanuit de Poule-Widget op je scherm te zien is. Wel standen, maar voorlopig even geen programma en uitslagen? Je kunt het allemaal zelf bepalen.

Nieuw in diezelfde Poule-Widget is dat je vanaf nu ook zelf kunt bepalen hoe ver vooruit het wedstrijdprogramma wordt getoond. Alle wedstrijden van de komende week? Of toch liever die van de komende 31 dagen? Die keuze kun je nu zelf maken. Hetzelfde geldt overigens voor de uitslagen.

Uitslagen van alle thuiswedstrijden? Of ook de uitwedstrijden?

De Club.TV kenners weten natuurlijk al langer dat je met Club.TV zelf kunt bepalen of het programma van álle wedstrijden op je scherm te zien is of dat alleen de thuis of uitwedstrijden worden getoond. Die mogelijkheid hebben we nu ook toegepast bij de uitslagen. Dit betekent dat je vanaf nu zelf kunt bepalen of de uitslagen van álle wedstrijden, die van de thuiswedstrijden of die van de uitwedstrijden op het scherm te zien zijn.

Hoe pas je deze nieuwe mogelijkheden in Club.TV daadwerkelijk toe? In het cms in Club.TV zie je bij het aanmaken van een nieuw fragment een handleiding met alle uitleg.

7 december

Clubactiviteiten

Het betalen van facturen voor contributie, activiteiten of bijvoorbeeld kleedgeld; dat willen we gemakkelijker maken. Voor jouw vereniging, voor de penningmeester én voor je leden. Je kunt in Club.Contributie ervoor zorgen dat op een factuur een betaallink wordt toegevoegd. Dit betekent dat al je leden die een factuur ontvangen, in de factuur op de link kunnen klikken en zo direct de betaling kunnen afronden. In de handleiding in het Support Center leggen we uit hoe jouw vereniging deze betaallink op de facturen kan plaatsen: Betalen via betaallink

2 december

De uitslagenwidget

In de uitslagenwidget hebben we een verbetering doorgevoerd. Voorheen werden alle wedstrijden in deze widget getoond. Ook al had een wedstrijd geen uitslag, dan werd deze alsnog getoond. Dit hebben we aangepast. Nu worden alleen wedstrijden met een uitslag in de uitslagenwidget getoond.