Tabblad betaalgegevens

Op het tabblad Betaalgegevens is inzichtelijk wat de financiële instellingen van de persoon zijn. Deze gegevens zijn alleen inzichtelijk als jouw vereniging gebruik maakt van de Contributiemodule en jij als gebruiker van Sportlink Club de autorisaties voor deze module hebt.

Let op: Als je het tabblad Betaalgegevens niet ziet, kun je dit toevoegen bij Gebruikersinstellingen

De mogelijkheden van het tabblad Betaalgegevens worden uitgebreid behandeld in de Club.Contributie handleiding: