Bij het indelen van de teams/ trainingsgroepen is het soms lastig te achterhalen welke spelers er nog niet in een team zijn ingedeeld. Met behulp van de functionaliteit Zoek niet ingedeelde spelers kunt u deze spelers eenvoudig in kaart brengen.

Neem de volgende stappen om in kaart te brengen welke spelers nog niet in een bondsteam of lokaal team zijn ingedeeld.

1. Ga naar Wedstrijdzaken

2. Kies Zoek niet ingedeelde spelers

Het volgende scherm wordt getoond.

3. Selecteer de leeftijdscategorie

4. Selecteer of u wilt zoeken op bondsteam of lokaal team

5. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond. Er zijn nu 63 spelers gevonden die nog niet in een bondsteam zijn ingedeeld. De kolommen kunt u naar eigen wens instellen. Meer informatie zie Kolommen in zoekresultaat aanpassen .

Deze spelers kunt u nu gaan toevoegen aan een bondsteam of een lokaal team/ trainingsgroep. Meer informatie zie Lokale teams / Trainingsgroepen of Teams samenstellen en spelers indelen .