In het tabblad  Algemeen  kunt u de algemene gegevens van de  Bankrelatie  inzien. U kunt hier zowel de  Organisatiegegevens, Adresgegevens en Contactgegevens  van de  Bankrelatie  invoeren, wijzigen en opslaan. Door middel van een voorbeeld laten wij u stap voor stap zien welke mogelijkheden u heeft op het tabblad  Algemeen  .

Hiervoor neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar  Contributie

2. Ga naar  Instellingen

3. Ga naar  Bankrelaties

Het volgende scherm wordt geopend:

4. Dubbelklik op de bankrelatie welke u wilt openen

Het volgende scherm wordt geopend:

5. Vul de benodigde velden in

6. Klik vervolgens op

De door u ingevoerde algemene gegevens van de bankrelatie zijn nu opgeslagen. Wilt u de bankrelatie verwijderen, klik dan op

Mocht u graag meerdere gegevens van een bankrelatie willen invoeren, wijzigen of opslaan dan kunt u op deze pagina rechts in het grijze kader klikken op de gerelateerde pagina's.