Wedstrijd is gepland

Door een wedstrijd aan te klikken, krijg je de Wedstrijddetails te zien. Hierbij zie je onder meer de klasse, poule, type competitie (zoals beker), datum en tijdstip van de wedstrijd en de twee tegen elkaar spelende teams. Tevens staan de aangestelde officials vermeld.

Via de knop Digitaal wedstrijdformulier kan je het wedstrijdformulier voor deze wedstrijd openen.

Wedstrijd is vastgelegd

Indien de wedstrijd is vastgelegd, zie je op het wedstrijddetailscherm extra informatie over de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd onder het kopje Wedstrijdverslag.

Hier worden de uitgedeelde straffen en deelnemers (spelers/staf) van de wedstrijd getoond.

Bezwaar maken en PDF van de wedstrijd opvragen (PWF)

Indien je aanvoerder, teammanager of official bij een wedstrijd bent geweest, zie je 2 knoppen bovenin het scherm:

• Bezwaar maken
  • PDF van de wedstrijd opvragen (PWF)

Let op: je moet deze rol bij de wedstrijd geweest zijn, om deze functies te kunnen gebruiken. Als je de functie niet bij de wedstrijd hebt gehad, dan kun je geen gebruik maken van deze functies. Een teammanager die als zodanig in het bondsteam staat, maar niet op de spelersopgaaf kan na afloop van de wedstrijd geen pdf opvragen of bezwaar indienen.

Let op: het pdf dat je opvraagt is het pdf dat bij vastleggen van de wedstrijd wordt aangemaakt. Als er naderhand wijzigingen in de wedstrijdregistratie hebben plaatsgevonden, dan zijn deze wijzigingen niet doorgevoerd op het pdf.

Bezwaar maken

Door te klikken op Bezwaar maken kan je een bericht sturen naar de KNVB om aan te geven dat u het niet eens bent met de ingevoerde gegevens:

PDF van de wedstrijd opvragen

Voor het openen van een PDF bestand op je telefoon heb je een app nodig die PDF bestanden kan openen. Op een Apple toestel kan dit via bijvoorbeeld iBooks, op een Android toestel via bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.