Speel je zelf voetbal? Of ben je toeschouwer bij de wedstrijden van je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Voor iedereen is het mogelijk om een KNVB Account aan te maken en te gebruiken in de verschillende apps.

Om als lid gebruik te kunnen maken van het KNVB account is het belangrijk dat het e-mailadres dat je wilt gebruiken ook bekend is bij de vereniging. Dit e-mailadres moet bij jouw persoonsgegevens in Sportlink Club staan.

Loop je tegen vragen aan bij het inloggen van een van de apps? We helpen je graag op weg.

Wat is het KNVB Account?

Het KNVB account is hét account om in te loggen in de verschillende apps van de KNVB. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken heb je maar één account nodig waarmee je op de verschillende websites en apps kunt inloggen. Dit scheelt natuurlijk een hoop gebruikersnamen en wachtwoorden onthouden.

Registreer je daarom met één e-mailadres in één van de apps. Met dat account kun je vervolgens in de onderstaande apps en websites inloggen. Super handig, toch?

Ben je zelf geen voetballer en wil je toch gebruik maken van de apps?

Dat is geen enkel probleem.  Alle leden van de KNVB, dus ook bestuurders, trainers en officials kunnen een KNVB Account aanmaken en inloggen.

En ook niet-leden kunnen een KNVB Account aanmaken en daarmee inloggen in de meeste apps. Ben je geen lid van de KNVB, dan heb je een zogenaamd toeschouwer-account. Dit kan zijn als ouder van een kind of als bijvoorbeeld een opa/ oma om zo de wedstrijden van je kleinkinderen te volgen.

Let op: als je als KNVB-lid een account aanmaakt met een ander e-mailadres dan dat bekend is bij je club en de KNVB, dan creeer je een toeschouwer-account. Dan mis je noodzakelijke gegevens en toegangsmogelijkheden. Zorg er dus altijd voor dat je juiste e-mailadres vastligt en dat je dat gebruikt bij registratie van je KNVB Account.

Welke gegevens heb ik nodig om als lid in één van de apps en of websites in te loggen?

Om gebruik te kunnen maken van het KNVB account is het belangrijk dat het e-mailadres dat je wilt gebruiken ook bekend is bij de vereniging. Dit e-mailadres moet bij jouw persoonsgegevens in Sportlink Club staan.

Ik heb nog geen KNVB Account. Waar kan ik dit aanmaken?

In elke app heb je de mogelijkheid om jezelf te registeren met jouw e-mailadres. Ben je ook voetballer en lid van een club? Dan raden we je aan jezelf te registeren met het e-mailadres, zoals dit bij de vereniging bekend is. Je ziet dan direct jouw wedstrijden in de app.

Voor elke app heb ik een ander e-mailadres om in te loggen. Kan ik dit aanpassen?

Wij raden je aan om voor alle apps hetzelfde e-mailadres te gebruiken. Door dit e-mailadres in de app te registeren maak je jouw eigen KNVB account aan. Met dit account kun je vervolgens inloggen in de verschillende apps.

Heb je meerdere e-mailadressen geregistreerd? Dan kun je deze accounts zelf opschonen. Dit kan je doen door in de app te gaan naar Instellingen en vervolgens te kiezen voor Verwijder account.

Kan ik voor elke app een ander e-mailadres gebruiken?

Het is mogelijk om jezelf in elke app met een ander e-mailadres te registeren. Wij raden dit echter sterk af. Het is veel eenvoudiger om één e-mailadres te kiezen en daarmee jezelf te registeren voor het KNVB Account. Je kunt dan direct met het KNVB account inloggen in alle apps en websites. Zo kun je jouw eigen programma zien in de KNVB Wedstrijdzaken app en of de Voetbal.nl app. En een ander groot voordeel is dat je niet steeds hoeft te onthouden welk wachtwoord nu bij welk e-mailadres hoort. Eenmaal ingelogd? Dan hoeft je niet steeds opnieuw in te loggen.

Als ik inlog met mijn KNVB Account dan zie ik mijn wedstrijden niet in het programma in de voetbal.nl app en of de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe los ik dit op?

Dit komt doordat het e-mailadres waarmee je inlogt niet bekend is bij jouw vereniging. Je kunt het best even contact opnemen met de vereniging om na te vragen welk e-mailadres bij jouw persoonsgegevens geregistreerd staat. Is dit het juiste e-mailadres? Zo ja, registreer dan dit e-mailadres in de app. Zo nee, laat dan het e-mailadres wijzigen naar het gewenste e-mailadres door de ledenadministrateur van jouw vereniging.

Mijn kinderen beoefenen verschillende sporten. Kan ik met mijn KNVB account ook inloggen in een andere app van Sportlink?

Dit is mogelijk!  En juist een van de grote voordelen. Je kunt met je KNVB account ook inloggen in bijvoorbeeld de korfbal app om het programma van je andere kind te zien. Met het KNVB Account kan je ook inloggen in één van onderstaande apps.

Heb je een Sportlink Account in plaats van een KNVB account? Dan kan je ook in alle apps inloggen. Je hoeft dus echt maar één account te hebben om gebruik te kunnen maken van de verschillende apps. Super handig dus.