Speel je zelf voetbal? Of toeschouwer bij de wedstrijden van je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Voor iedereen is het mogelijk om een KNVB Account aan te maken en te gebruiken in de verschillende apps. Loop je tegen vragen aan bij het inloggen van een van de apps? Onderstaande vragen kunnen je hier goed bij helpen.

Wat is het KNVB Account?

Het KNVB account is hét account om in te loggen in de verschillende apps van de KNVB. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we één account gemaakt waarmee je op de verschillende websites en apps kunt inloggen. Dit scheelt natuurlijk een hoop gebruikersnamen en wachtwoorden onthouden.

Registreer je daarom met één e-mailadres in één van de apps. Met dat account kan je vervolgens in de onderstaande apps en websites inloggen. Super handig, toch?

Ben je zelf geen voetballer en wil je toch gebruik maken van de apps?

Dat is geen enkel probleem. De apps zijn ook beschikbaar als toeschouwer. Dit kan zijn als ouder van een kind of als bijvoorbeeld een opa/ oma om zo de wedstrijden van je kleinkinderen te volgen.

Je kunt jezelf dan ook in de app registreren met je e-mailadres. En met dat account kan je vervolgens ook in de verschillende apps inloggen.

Welke gegevens heb ik nodig om in één van de apps en of websites in te loggen?

Om gebruik te kunnen maken van het KNVB account is het belangrijk dat het e-mailadres dat je wilt gebruiken ook bekend is bij de vereniging. Dit e-mailadres moet bij jouw persoonsgegevens in Sportlink Club staan.

Ik heb nog geen KNVB Account. Waar kan ik deze aanmaken?

In elke app heb je de mogelijkheid om jezelf te registeren met jouw e-mailadres. Ben je ook voetballer? Dan raden we je aan jezelf te registeren met het e-mailadres, zoals deze bij de vereniging bekend is. Je ziet dan direct jouw wedstrijden in de app.

Voor elke app heb ik een ander e-mailadres om in te loggen. Kan ik dit aanpassen?

Wij raden je aan om voor alle apps één e-mailadres te gebruiken. Door dit e-mailadres in de app te registeren maak je jouw eigen KNVB account aan. Met dit account kan je vervolgens inloggen in de verschillende apps.

Heb je meerdere e-mailadressen geregistreerd? Dan kan je deze accounts zelf opschonen. Dit kan je doen door in de app te gaan naar instellingen en vervolgens te kiezen voor Verwijder account.

Kan ik voor elke app een ander e-mailadres gebruiken?

Het is mogelijk om jezelf in elke app met een ander e-mailadres te registeren. Echter raden wij dit sterk af. Het is veel eenvoudiger om één e-mailadres te kiezen en daarmee jezelf te registeren voor het KNVB Account. Je kunt dan direct met het KNVB account inloggen in alle apps en websites. Zo kan je jouw eigen programma zien in de KNVB Wedstrijdzaken app en of de Voetbal.nl app. En een ander groot voordeel is dat je niet steeds hoeft te onthouden welk wachtwoord nu bij welk e-mailadres hoort. Eenmaal ingelogd? Dan hoeft je niet steeds opnieuw in te loggen.

Als ik inlog met mijn KNVB Account dan zie ik mijn wedstrijden niet in het programma in de voetbal.nl app en of de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe los ik dit op?

Dit komt doordat het e-mailadres waarmee je inlogt niet bekend is bij jouw vereniging. Je kunt het best even contact opnemen met de vereniging om na te vragen welk e-mailadres bij jouw persoonsgegevens geregistreerd staat. Is dit het juist e-mailadres? Zo ja, registreer dan dit e-mailadres in de app of laat het e-mailadres wijzigen naar het gewenste e-mailadres.

Mijn kinderen beoefenen beiden een andere sport. Kan ik met mijn KNVB account ook inloggen in een andere app van Sportlink?

Dit is mogelijk!  En juist een van de grote voordelen. Je kunt met je KNVB account ook inloggen in bijvoorbeeld de korfbal app om het programma van je andere kind te zien. Met het KNVB Account kan je ook inloggen in één van onderstaande apps.

Heb je een Sportlink Account i.p.v. een KNVB account? Dan kan je ook in alle apps inloggen. Je hoeft dus echt maar 1 account te hebben om gebruik te kunnen maken van de verschillende apps. Super handig dus.