Op de pagina Mijn advertenties in het dashboard beheer je de advertenties voor jouw club. Hier zie je in één oogopslag alle advertenties van jouw club en voeg je nieuwe advertenties toe. Uiteraard is het ook mogelijk om een advertenties te bewerken of stop te zetten.

Hoe voeg ik een advertentie toe?

Het toevoegen van een nieuwe advertentie is zeer eenvoudig. Neem onderstaande stappen:

1. Log in op het dashboard (http://dashboard.sportsads.nl) met de gegevens die je ontvangen hebt

2. Ga naar Mijn advertenties

3. Klik op Voeg toe

4. Vul de gegevens in

5. Sla vervolgens de advertentie op

De advertentie is nu toegevoegd.

Hoe bewerk ik mijn advertenties?

1. Klik in het overzicht op de advertentie die je wilt bewerken

Je ziet nu alle detailinformatie van de advertentie.

2. Ga naar Bewerk

3. Wijzig de gewenste gegevens of stop de advertentie

4. En sla de wijzigingen op

Waar zie ik nu mijn toegevoegde advertenties?

Club.Ads is een onderdeel van Club.website, Club.Mobiel en Club.TV.. Dus maak je gebruik van één van de pakketten of van deze producten dan kan je gratis gebruik maken van Club.Ads.

Club.TV

Binnen Club.TV wordt er gewerkt met een schermvullende (video)advertentie van 15-30 seconden, waar er maximaal 12 advertenties per uur verschijnen.

Alle informatie over dit product lees je hier: Club.tv

Club.Website

Binnen het product Club.Website zitten reeds een aantal vaste bannerposities geïntegreerd. Het is ook mogelijk om deze posities te gebruiken voor jullie eigen clubsponsors. In het dashboard kun je instellen hoeveel percentage van de advertentieruimte je beschikbaar wilt stellen voor jullie trouwe sponsors. Op de pagina Advertentieruimte beheren lees je hoe je dit kunt instellen.

Alle informatie over dit product lees je hier: Verenigingswebsite

Club.Dataservice

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Club.Dataservice dienen er, binnen het desbetreffende digitale kanaal waarin de data geïntegreerd wordt, in ieder geval de bannerformaten splashpage, leaderboard en een skyscraper geplaatst te worden. Het is ook mogelijk om deze posities te gebruiken voor jullie eigen clubsponsors. In het dashboard kan je instellen hoeveel percentage van de advertentieruimte je beschikbaar wilt stellen voor jullie trouwe sponsors. Op de pagina Advertentieruimte beheren lees je hoe je dit kunt instellen. De aangeboden ruimte kan dan door landelijke adverteerders worden ingevuld.

Alle informatie over dit product lees je hier: Club.Dataservice

Club.Mobiel

Alle informatie over de Voetbal.nl app lees je hier: Voetbal.nl app

Het toevoegen van de logo's van de sponsors doe je via Club.Ads. Op pagina Sponsors in de app staat beschreven hoe je deze toevoegt.