Om de sponsoruitingen en de advertenties te beheren kan je ervoor kiezen om meerdere beheerders aan te maken. Ook is het mogelijk om een clubsponsor zelf toegang te geven tot het dashboard. Deze sponsor kan dan zelf advertenties toevoegen en heeft zelf inzicht in de statistieken over de advertenties.

Hoe kan ik een beheerder of sponsor toegang geven voor het dashboard?

Neem onderstaande stappen om een beheerder of sponsor toe te voegen:

1. Ga naar Instellingen

2. Kies Voeg toe

3. En vul de velden in

4. En klik op Opslaan

Welke rechten heeft een sponsor in het dashboard?

Zodra een sponsor is toegevoegd als gebruiker van Club.Ads heeft deze persoon de mogelijkheid om de statistieken van zijn advertenties in te zien.

Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf nieuwe advertenties toe te voegen.

Toevoegen advertenties

Het toevoegen van nieuwe advertenties is zeer eenvoudig. Hieronder beschrijven we kort de stappen.

1. Klik op Voeg toe

2. En vul de velden in

3. Klik op Advertentie opslaan