Het menu-item "Instellingen" geeft je de mogelijkheid een aantal zaken in te stellen.

• Account
  • Mijn gegevens
  • Clubinstellingen
  • Pushberichten

Account

Binnen dit menu kan je uitloggen en het account verwijderen. Bij verwijderen wordt je account volledig verwijderd en moet je als je weer gebruik wilt maken van de app jezelf opnieuw registreren.

Mijn Gegevens

Mijn persoonsgegevens

Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijk gegevens inzien en wijzigen, indien jouw vereniging heeft ingesteld dat deze mag wijzigen via de app.

Foto

Je ziet hier jouw foto. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een nieuwe foto te maken of toe te voegen. De periode dat je een nieuwe foto kunt toevoegen is afhankelijk van de instelling van jouw bond.

Persoonsgegevens

Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via de ledenadministratie van je vereniging. Het is tevens mogelijk je gegevens te laten wijzigen door de bond.

Adresgegevens

Jouw adres kan je zelf wijzigen in de app.

Communicatiegegevens

Jouw vaste telefoon en mobiele telefoonnummer kan je zelf wijzigen in de app.

Privacy-instellingen

In de app kan je zelf je privacy niveau instellen.

Via de vraag Hoe gaat Sportlink met mijn privacy niveau om? ontvang je meer informatie over het instellen van je privacyniveau en de betekenis daarvan.

Mijn overschrijvingen

Hier kan je de status van jouw overschrijving volgen.

Privacy

Tevens kun je onder het kopje Privacy je eigen zichtbaarheid instellen.

Clubinstellingen

Onder het kopje Clubinstellingen staat:Club voor instellingen. Hier stel je jouw club in. Vooral handig indien je actief bent bij meerdere verenigingen.

Pushberichten (notificaties)

Binnen dit menu kun je de instellingen voor pushberichten beheren en je voorkeursapparaat instellen.

Pushberichten kun je op één toestel gebruiken. Gebruik je bijvoorbeeld een telefoon én een iPad dan is het slim aan te geven op welke van de twee je de pushberichten wenst te ontvangen.

Hieronder een schermafbeelding van hoe dit scherm er op een Apple of Android telefoon uitziet.

Bij IOS kunt je pushberichten aan- en uitzetten door te kiezen voor Instellingen/Berichtgeving en daar te kiezen voor Sportlink. Hier kun je Sta berichtgeving toe aan- en uitzetten.