Wedstrijdsecretaris Mdwf

Om leden de ondersteunende rol te geven op wedstrijddagen dien je deze leden de verenigingsfunctie Wedstrijdsecretaris Mdwf te geven. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

1. Zoek het lid op via het zoekscherm

2. Open de persoonsgegevens

3. En ga naar het tabblad Verenigingsfunctie

Zie je dit tabblad niet bij de persoon? Ga dan eerst naar Systeem - Gebruikersinstellingen - Persoonsscherm. Hier kan je het tabblad Verenigingsfuncties activeren.

4. Klik op de groene plus bij Functie

5. En kies de functie Wedstrijdsecretaris Mdwf

6. En sla tot slot de gegevens op

Teammanager

Om de teamopgaaf of de spelersopgaaf in de app te kunnen doen moet je als teammanager bij het team geregistreerd staan. Neem de volgende stappen om teammanagers toe te voegen:

1. Ga naar Wedstrijdzaken

2. Kies teams

3. En open het betreffende bondsteam waar je een teammanager wilt toevoegen

4. Ga naar het tabblad bondsdeelnemers

5. En klik op de groene plus

6. Kies bij Rol: Overige staf

7. En bij Functie: Teammanager

8. Zoek vervolgens de persoon op d.m.v. de relatiecode of achternaam

9. En sla tot slot de gegevens op.

De persoon is nu teammanager van het team en krijgt in de app een extra menu item Teammanager.