Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

26 januari

Training: nieuwe instellingen weergave

Het Training fragment is uitgebreid met een tweetal instellingen:

• Toon trainingen van X minuten geleden. Met deze instelling kan worden aangegeven hoeveel minuten een training na aanvang nog op het scherm moet blijven staan.
  • Toon trainingen van X minuten vooruit. Met deze instelling kan worden aangegeven hoeveel minuten voor aanvang van een training deze op het scherm moet worden getoond.

Met behulp van deze instellingen toon je de trainingen precies wanneer je wilt en niet langer dan nodig.

Kleedkamers: filteren op type wedstrijd

In het kleedkamers fragment is het vanaf nu mogelijk om te filteren op 'Soort wedstrijd'. Dit betekent dat er gekozen kan worden voor een programma van alleen bondswedstrijden, alleen clubwedstrijden of bonds- en clubwedstrijden.