Wil je Sportlink Club opstarten? Dat kan via onze website www.sportlink.nl. Ook  bieden we hieronder per sport alle linkjes aan zodat je Sportlink via deze pagina kunt opstarten. Lees onder de linkjes eerst verder voor de te volgen instructie.

Voetbalhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/knvb.jnlp
Korfbalhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/knkv.jnlp
Handbal
https://club.sportlink.com/apps/club-production/nhv.jnlp
Basketbal
https://club.sportlink.com/apps/club-production/nbb.jnlp
Zwemmenhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/knzb.jnlp
Honkbal en softbalhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/knbsb.jnlp
Hockey Belgiehttps://club.sportlink.com/apps/club-production/kbhb.jnlp
Volleybalhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/nevobo.jnlp
Reddingsbrigadehttps://club.sportlink.com/apps/club-production/redned.jnlp
Atletiekhttps://club.sportlink.com/apps/club-production/knau.jnlp
Judohttps://club.sportlink.com/apps/club-production/jbn.jnlp
Andere sport
https://club.sportlink.com/apps/club-production/generic.jnlp

INSTRUCTIE

Download en installeer eerst de software via de link Java voor Windows of Java voor Mac op je computer.
De volgende stap is het opstarten van Sportlink Club via de website.

Let op:

Sportlink Club is niet te gebruiken op een Ipad omdat Apple niet toestaat dat Java op dit apparaat wordt geïnstalleerd.

Het gebruik op Linux-machines wordt niet ondersteund. Het is wel mogelijk dat Sportlink Club op bepaalde distributies werkt maar wij kunnen bij problemen hiermee helaas geen service meer verlenen.

Neem de volgende stappen om Sportlink Club op te starten:

1. Start Sportlink Club op via www.sportlink.nl

2. Klik rechts bovenin op de button

Het onderstaande scherm verschijnt:

3. Kies je sport (in dit voorbeeld is dit "Voetbal")

De volgende button wordt getoond:

4. Klik op Start Sportlink "Voetbal" (of de gekozen en weergegeven sport/activiteit)

Volg de instructies/schermpjes binnen jouw internet browser om het bestand te downloaden en te openen. Hierna zal een volgend scherm getoond worden.

Het kan voorkomen dat onderstaande melding wordt getoond:

Als dit gebeurt, neem dan de volgende stappen:

5. Plaats een vinkje in het vakje bij Always trust content from this publisher

6. Klik op Run om Sportlink Club op te starten

Sportlink Club start dan op en het inlogscherm wordt getoond.