Het subscherm Historie bevat aanstellingen van het huidige seizoen. Wanneer je actief bent in verschillende functies (bijvoorbeeld scheidsrechter, official scorer, beoordelaar en rapporteur) zijn aanstellingen van beide functies zichtbaar. De inhoud van het historiescherm en het uw official activiteiten scherm is verder gelijk.

Op het scherm wedstrijdinformatie staat informatie over de geselecteerde wedstrijd. Een belangrijk onderdeel van dit scherm is het overzicht met de andere officials die actief zijn bij de wedstrijd. Voer voor het ophalen van de wedstrijddetails de volgende stappen uit.

1. Ga naar menu item Activiteiten

2. Kies Historisch

Het volgende scherm wordt getoond.

In bovenstaand overzicht staan de volgende kolommen:

Wedstr Dit is het wedstrijdnummer van de wedstrijd
Activiteit: De wedstrijd. thuisteam - uitteam
Datum Datum waarop de wedstrijd plaatsvindt
Starttijd De starttijd van de wedstrijd
Uw rol De rol die de official vervult
Status

Status met betrekking tot de wedstrijd. Dit kan zijn:

• uitgefloten
  • gepland
  • uitgevallen
Formulieren

Wanneer voor een wedstrijd een beoordelingsformulier is ingevuld of wanneer

een rapporteur een (assistent-) scheidsrechter heeft beoordeeld

staat in deze kolom aangegeven of deze informatie als PDF beschikbaar is

• Niet beschikbaar voor NHV

Tip : De sorteervolgorde van de gegevens kunt u veranderen door te klikken op de naam van de kolom.

Wedstrijdinformatie

Op het scherm wedstrijdinformatie staat informatie over de geselecteerde wedstrijd. Een belangrijk onderdeel van dit scherm is het overzicht met de andere officials die actief zijn bij de wedstrijd. voer voor het ophalen van wedstrijddetails de volgende stappen uit:

1. Selecteer de wedstrijd waarvan u de wedstrijdgegevens wilt zien

2. Klik op

Op het scherm dat verschijnt kunt u onder andere de status van de vergoeding van de wedstrijd zien.

Accommodatie informatie/ routebeschrijving

1. Selecteer de wedstrijd waarvan u de accommodatiegegevens wilt zien

2. Klik op

Op het scherm dat verschijnt staan de adresgegevens , de vergoedingsafstand en heeft u de mogelijkheid om een routebeschrijving te maken.

Bij de adresgegevens staan de volgende gegevens:

• naam sportpark
  • adres
  • postcode
  • woonplaats
  • telefoonnummer van de vereniging

Bij de vergoedingen : (KNVB, KNKV, NHV)

• Afstand van huisadres official naar accommodatie

3. Klik op

In een nieuw scherm opent de routebeschrijving van de ANWB. Op basis van de postcode van de official en de postcode van de accommodatie verschijnt de route op het scherm.