Opzoeken van officials

1. Ga naar menu item Informatie

2. Kies Adresboek/ Digitale Contactgegevens

3. Selecteer het tabblad Officials

4. Geef de gewenste zoekcriteria op

Let op : Vul een Vereniging of minimaal 2 letters bij Plaats of Gemeente in.

5. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

Indien er een e-mailadres is gevuld kunt u deze persoon een e-mail sturen.

7. Selecteer de official

8. Klik op

Er wordt een scherm geopend waarin al een e-mailbericht aan betreffende official is voorbereid.

Vanuit dit scherm heeft u ook de mogelijkheid om de aanstellingen van een official in te zien.

9. Selecteer de official

10. Klik op

Er wordt nu een scherm getoond met de aanstellingen van de official.