Heb je als vereniging een beleid opgesteld voor ledenwervingen? Of heb je plannen om hiermee te starten? Om inzicht te krijgen waar jullie huidige bondsleden voornamelijk woonachtig zijn kan de geografische kaart je helpen. Hiermee wordt inzichtelijk in welke wijken bijvoorbeeld weinig van jullie bondsleden wonen en kan je gericht bepaalde wijken benaderen met een ledenverwervingsactie.

Let op: Op de geografische kaart worden alleen de bondsleden van de vereniging getoond.

Voor het verkrijgen van het geografische overzicht neem je de volgende stappen:

1. Kies in het menu op Management Informatie

2. Kies voor Grafisch ledenoverzicht

Onderstaand scherm verschijnt.

Je hebt de mogelijkheid om in- en uit te zoomen op de kaart. Je kunt op twee manieren in- en uitzoomen:

• Door met het wieltje op uw muis van onder naar boven te draaien en vica versa
  • Of met de knoppen

Vanuit de kaart kan je simpel naar de gegevens van het lid. Neem hiervoor de volgende stappen:

3. Klik éénmaal op  op de kaart

Wonen meerdere leden op dezelfde postcode dan wordt een overzicht getoond van de betreffende leden. Zoals in onderstaand scherm weergegeven.

4. Dubbelklik op het lid dat je wilt openen

De persoonsgegevens van dit lid worden geopend.