In dit overzicht zie je in één keer een overzicht welke bondsleden en verenigingsleden een geactiveerde account voor de app hebben.

1. Ga naar Vereniging

2. En kies Overzicht App accounts

Het overzicht wordt nu geladen.

In het overzicht worden standaard alle huidige leden getoond. Ook oud leden kunnen worden getoond door rechts boven in het scherm een vinkje te plaatsen bij "Toon oud leden?".

Extra informatie:

Een persoon die zijn account nog niet bevestigd heeft, krijgt geen vinkje in de kolom Accounts? Indien een account aan meerdere personen gekoppeld zijn staat bij de gekoppelde personen een vinkje in de kolom Account?

Leden benaderen voor app registratie:

Binnen het overzicht kunnen de leden, die nog geen app account hebben geactiveerd, via de kolom "Account?" gesorteerd worden door op deze kolomnaam te klikken met de linker muisknop. Eenmaal gesorteerd kunnen deze leden in het overzicht geselecteerd worden en vervolgens in een werkset geplaatst worden via de hiervoor bestemde buttons rechts onder in het scherm. Eenmaal geplaatst in de werkset kunnen de leden vanuit de werkset gemaild worden en gewezen worden op de mogelijkheid zich te registreren voor de app. Check van tevoren wel even of de te gebruiken werkset leeg is.