Dispensaties is alleen beschikbaar voor voetbalverenigingen en honkbal - en softbalverenigingen. Als gebruiker moet je de rechten van Administrator of Ledenbeheer hebben om hiermee aan de slag te kunnen.

Neem de volgende stappen om de dispensaties in beeld te krijgen.

1. Ga naar Vereniging

2. Kies voor Dispensaties

Het volgende scherm verschijnt:

Het scherm is opgedeeld op dispensaties op verenigingsniveau en op individueel niveau.

In dit gedeelte worden de samenwerkingen tussen verenigingen getoond.

In het onderste gedeelte worden de dispensaties op persoonsniveau getoond. Dit is onderverdeeld in twee tabbladen Dispensaties naar vereniging en Dispensaties van vereniging . Bij dispensaties naar vereniging word een lijst getoond van spelers die dispensatie hebben om uit te komen voor een andere vereniging. En op het tabblad Dispensaties van vereniging wordt een lijst met spelers getoond die dispensaties hebben om vanuit een andere vereniging uit te komen voor de eigen vereniging.

Indien er een persoon dispensatie heeft ontvangen is het mogelijk deze brief te printen. Neem hiervoor de volgende stappen.

1. Selecteer de regel van het lid

2. Klik op

Er wordt nu een PDF bestand geopend dat u kunt printen.