Overzichten opvragen

Voor zwemverenigingen is het mogelijk om in Sportlink Club een overzicht te maken van het ledenverloop binnen de vereniging. Hiermee kun je in kaart brengen of er binnen een bepaalde periode een groot of klein verloop is.

Naast het ledenverloop is het ook mogelijk om een ledentelling in kaart te brengen in een bepaalde periode. Met de ledentelling kun je zelf controleren over welke leden de vereniging contributieafdracht aan de KNZB verschuldigd is.

Hieronder lees je stap voor stap hoe je deze overzichten in Sportlink Club opmaakt.

Overzicht ledenverloop

Om een overzicht te krijgen van het ledenverloop van jouw vereniging neem je de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledenverloop

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan je het ledenverloop in kaart wilt brengen.

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledenverloop verschijnt:

Overzicht ledentelling

Voor een overzicht van de ledentelling neem je de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledentelling

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan je het ledenverloop in kaart wilt brengen:

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledentelling verschijnt:

Resultaten verwerken

Ledenverloop en Ledentelling

Wat kun je in Sportlink Club doen met de gevonden personen in het Overzicht Ledenverloop en het Overzicht Ledentelling? Hieronder lees je wat je met de gevonden gevonden gegevens kunt doen.

Zoekresultaten exporteren naar een CSV-bestand.
Zoekresultaten direct exporteren naar een spreadsheet-programma, bijvoorbeeld MS Excel.
Kolommen in zoekresultaat aanpassen.