Via menu Wedstrijdzaken -> Wedstrijden plannen -> Wedstrijdprogramma kun je voor je teams het programma voor een bepaalde periode inzien. In periodes van een week is inzichtelijk welke teams er een wedstrijd moeten spelen. Deze periodes kan je aanpassen naar welke periode je wil kunnen inzien. Het is via de tabbladen mogelijk om onderscheid te maken tussen een overzicht van uit- en thuiswedstrijden. Op het tabblad "Accommodatie" zie je wedstrijden die op de accommodatie gespeeld worden en waarbij de teams niet van de eigen vereniging zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de accommodatie als neutraal terrein voor een promotie- of degradatiewedstrijd is aangewezen/gekozen. Het kunnen ook wedstrijden zijn van andere verenigingen waarmee je de accommodatie deelt. Is dit niet van toepassing, dan wordt hier niets getoond. Daarnaast kan je ook extra informatie bij de wedstrijd inzien en vastleggen. Het volgende scherm wordt getoond.

Op deze pagina worden enkele opties besproken:

Spelersopgaaf bekijken (pdf)

Voor wedstrijden met de status gepland is het mogelijk om voorafgaand de wedstrijd een pdf bestand te maken met de opstelling.

1. Selecteer de betreffende wedstrijd

2. En klik op Toon spelersopgaaf

Deze opstelling kan je vervolgens versturen naar bijv. journalisten, scouts en speakers zodat men tijdig de opstellingen hebben. Heb je de rechten voor het menu Wedstrijdzaken? Dan kan je ook bij deze optie in het wedstrijdprogramma.

Wil je de opstelling delen vanuit de KNVB Wedstrijdzaken app? Zie dan Opstellingen delen

Vastleggen accommodatiedetails

Het is mogelijk om voor meerdere wedstrijden in 1 keer de kleedkamers van het thuisteam, het uitteam, de scheidsrechter en het veld waarop zal worden gespeeld vast te leggen bij de wedstrijd.

1. Selecteer de wedstrijden

2. En klik op het potloodicoon

Let op: eerder vastgelegde accommodatiegegevens worden door het uitvoeren van deze actie overschreven.

Toevoegen eigen wedstrijd

Het is mogelijk om vriendschappelijke wedstrijden toe te voegen aan het programma. Deze vriendschappelijke wedstrijden kunnen met dezelfde gegevens worden ingepland als de wedstrijden die door de bond georganiseerd worden.

Let op, voor het tonen van de veldnaam in de app, dien je bij het onderdeel Veld de juiste veldnaam te kiezen via het bijbehorende drop down menu. De gegevens voor het kiezen van de juiste “Verenigingslocatie” (veldnaam in dit geval) worden gehaald uit de “Accommodatie indeling”.

De eigen wedstrijden zijn zichtbaar op het tabblad "Accommodatie". Het is ook mogelijk om wedstrijden vast te leggen die wel op jullie accommodatie plaats vinden, maar niet door één van jullie eigen teams gespeeld worden.

Eigen wedstrijden afgelasten

Wil je een eigen/ oefenwedstrijd afgelasten? Ga dan naar het tabblad Algemeen bij de wedstrijddetails en zet de status op Afgelast. Ook in de app, op de tv en jullie website is nu zichtbaar dat de wedstrijd is afgelast.

Wedstrijden zichtbaar op website, tv en in de app

Heeft jouw vereniging Club.Tv, Club,Website of Club.Data en de app van Sportlink dan worden eigen wedstrijden ook getoond op de website, in de app of op de schermen in bijvoorbeeld de kantine. In de app worden de oefenwedstrijden getoond bij de verenigingsgegevens, het programma, de uitslagen. Eigen wedstrijden worden in de app ook getoond bij de teamgegevens.

Om een eigen wedstrijd te kunnen tonen moet een lokaal team gekoppeld zijn aan het bondsteams.

Extra informatie:

Wanneer de vereniging beschikt over Club.TV, dan kunnen de gegevens van het programma ook getoond worden op de TV schermen. Om het veldnummer van eigen wedstrijden te kunnen tonen in de Club.TV Kleedkamerwidget is het op dit moment noodzakelijk om, na het aanmaken van de wedstrijd, het veldnummer binnen het tabblad “Wedstrijddetails thuis” in te voeren.

Overige mogelijkheden

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden is het tevens mogelijk om een routebeschrijving naar de accommodatie te verkrijgen, de wedstrijden lijst te exporteren en een eigen wedstrijd te verwijderen.