Via menu Wedstrijdzaken -> Wedstrijden plannen -> Wedstrijdprogramma kun je voor je teams het programma voor een bepaalde periode inzien. In periodes van een week is inzichtelijk welke teams er een wedstrijd moeten spelen. Het is mogelijk om onderscheid te maken in uit en thuiswedstrijden. op het tabblad "Accommodatie" zie je alle wedstrijden die op de accommodatie gespeeld worden. Dit kunnen dus ook wedstrijden zijn van de andere verenigingen waarmee je de accommodatie deelt.

Daarnaast kan je ook extra informatie bij de wedstrijd inzien en vastleggen. Het volgende scherm wordt getoond.

Op deze pagina worden enkele opties besproken:

Spelersopgaaf bekijken (pdf)

Voor wedstrijden met de status gepland is het mogelijk om voorafgaand de wedstrijd een pdf bestand te maken met de opstelling.

1. Selecteer de betreffende wedstrijd

2. En klik op Toon spelersopgaaf

Deze opstelling kan je vervolgens versturen naar bijv. journalisten, scouts en speakers zodat men tijdig de opstellingen hebben. Heb je de rechten voor het menu Wedstrijdzaken? Dan kan je ook bij deze optie in het wedstrijdprogramma.

Wil je de opstelling delen vanuit de KNVB Wedstrijdzaken app? Zie dan Opstellingen delen

Vastleggen accommodatiedetails

Het is mogelijk om voor meerdere wedstrijden in 1 keer de kleedkamers van het thuisteam, het uitteam, de scheidsrechter en het veld waarop zal worden gespeeld vast te leggen bij de wedstrijd.

1. Selecteer de wedstrijden

2. En klik op het potloodicoon

Let op: eerder vastgelegde accommodatiegegevens worden door het uitvoeren van deze actie overschreven.

Toevoegen eigen wedstrijd

Het is mogelijk om vriendschappelijke wedstrijden toe te voegen aan het programma. Deze vriendschappelijke wedstrijden kunnen met dezelfde gegevens worden ingepland als de wedstrijden die door de bond georganiseerd worden.

De eigen wedstrijden zijn zichtbaar op het tabblad "Accommodatie". Het is ook mogelijk om wedstrijden vast te leggen die wel op jullie accommodatie plaats vinden, maar niet door één van jullie eigen teams gespeeld worden.

Wedstrijden zichtbaar op website, tv en in de app

Heeft jouw vereniging Club.Tv, Club,Website of Club.Data en de app van Sportlink dan worden eigen wedstrijden ook getoond op de website, in de app of op de schermen in bijvoorbeeld de kantine. In de app worden de oefenwedstrijden getoond bij de verenigingsgegevens, het programma en de uitslagen.

Extra informatie:

Wanneer de vereniging beschikt over Club.TV, dan kunnen de gegevens van het programma ook getoond worden op de TV schermen. Om het veldnummer van eigen wedstrijden te kunnen tonen in de Club.TV Kleedkamerwidget is het op dit moment noodzakelijk om, na het aanmaken van de wedstrijd, het veldnummer binnen het tabblad “Wedstrijddetails thuis” in te voeren.

Overige mogelijkheden

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden is het tevens mogelijk om een routebeschrijving naar de accommodatie te verkrijgen, de wedstrijden lijst te exporteren en een eigen wedstrijd te verwijderen.