Google Analytics

Op de Sportlink Club.Website kun je gebruik maken van de Google analytics "UA-code". Hiermee kun je via Google Analytics de website-statistieken monitoren. Het toevoegen van deze code gaat als volgt:

1. Log in als beheerder

2. Klik vervolgens op het site dashboard.

3. Klik vervolgens in het site dashboard op de knop "Manage" achter de optie "Marketing management"

4. Kopieer de Google Analytics code In het scherm "Marketing management" bij "Google Analytics UA" en klik op OK.

LET OP:

Als je geen UA-code hebt maar een GA4-code kun je deze ook in het UA veld invullen.

5. De site is nu te meten via Google Analytics

Meer informatie:

Een utgebreide tutorial hierover is te vinden op: Aan de slag met Google Analytics