Er zijn twee soorten gebruikersrollen voor de Sportlink Club.Website, de beheerder en de redacteur (editor). De beheerder is de belangrijkste rol en zal door de webmaster van de vereniging in gebruik worden genomen. De webmaster kan hiermee de website en zijn gebruikers beheren. De redacteur kan content plaatsen, aanpassen en redigeren.

Beheerder (webmaster)

De beheerder kan diverse gebruikers aanmaken. Daarnaast kan de beheerder zelf content aanmaken, wijzigen en verwijderen. Ook heeft de beheerder de rechten om de (oranje) Sportlink Widgets te plaatsen en teampagina’s aan te maken. De beheerder heeft de keuze uit onderstaande widgets.

Redacteur (Editor)

Een redacteur kan zelf content aanmaken voor op de website. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten, fotoverslagen zijn. Naast het aanmaken kan de redacteur ook de content wijzigen en verwijderen. De redacteur kan hiervoor de widgets met de zwarte icoontjes voor gebruiken.

Overzicht rechten

BeheerderRedacteur
Home
Nieuw
Pagina's
Media manager