Sportilnk Club.Website is deels Wordpress maar toch ook duidelijk niet. Sportlink maakt gebruik van het platform Wordpress. Wij maken dus gebruik van de ontwikkelde logica en software. Dat is een logische keuze omdat inmiddels 70% van de websites wereldwijd gebruik maakt van Wordpress.

Maar als vereniging log je in in een Sportlink omgeving en zie je niets van Wordpress. Wij gebruiken daarbij widgets van Sportlink én widgets van Wordpress. Softwarebedrijven zouden dit 'het beste van twee werelden' noemen.

Deze structuur maakt het dus niet mogelijk zelf uitgezochte Wordpress plugins te installeren.