Hoe ver van tevoren en hoe ver vooruit zie jij het programma? En wanneer is het mDWF open? Het is allemaal afhankelijk van de rol die jij binnen je vereniging vervuld. Bekijk hieronder het overzicht, dan weet je precies waar je aan toe bent bij het gebruik van de KNVB Wedstrijdzaken app.

Rol
Programma
Openen DWF
Official wijzigen
Afgelasten*
Vastleggen DWF
Uitslagen
Speler
Hele seizoen.
Dit is afhankelijk van de instelling van de KNVB
7 dagen van te voren.
Dit kan afwijken en is afhankelijk van de instelling van de KNVB
Op wedstrijddag
Grensrechter alleen van eigen team
n.v.t.
Nee
Eigen team
Staflid
Hele seizoen. Dit is afhankelijk van de instelling van de KNVB
7 dagen van te voren.
Dit kan afwijken en is afhankelijk van de instelling van de KNVB
Op wedstrijddag
Grens rechter alleen van eigen team
n.v.t.
Nee
Eigen team
Official
Hele seizoen. Dit is afhankelijk van de instelling van de KNVB.
7 dagen van te voren.
Dit kan afwijken en is afhankelijk van de instelling van de KNVB
n.v.t. Als DWF beschikbaar is (Reden ADO)
Op of na wedstrijddag (overige redenen
Ja
Onder optie Vastgelegd
Wedstrijdsecretaris mDWF
28 dagen vooruit
Alleen thuiswedstrijden.

1 dag voor de wedstrijd
Oneindig aantal dagen na de wedstrijd
Dit kan afwijken en is afhankelijk van de instelling van de KNVB
Op wedstrijddag
1 dag voor wedstrijd (Reden ADO)
Op of na wedstrijddag (overige redenen
Ja
(afhankelijk van attribuut invullen door wed.secr. via app)
7 dagen na
wedstrijddag

* Als je een combinatie van verschillende rollen hebt bij een wedstrijd, dan geldt dat de rol met de meeste mogelijkheden voorrang krijgt boven de andere rollen.