Op wedstrijddagen is het handig als er een extra persoon beschikbaar is die ondersteuning kan bieden bij het invullen van het digitaal wedstrijdformulier via de app. Deze persoon heeft dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld een official die niet aanwezig is of niet de beschikking heeft over smartphone te vervangen. Voeg bij deze personen de verenigingsfunctie wedstrijdsecretaris toe.

Na het toekennen van deze functie kan het tot maximaal een dag duren voordat deze functionaliteit zichtbaar wordt in de app van Sportlink. Het is ook mogelijk om uit te loggen en weer in te loggen om deze direct te activeren.

Deze verenigingsfunctie is niet beschikbaar voor waterpoloverenigingen en basketbalverenigingen. Voor deze verenigingen is het verenigingsaccount actief.

Wedstrijdsecretaris

Personen met de functie Wedstrijdsecretaris mDWF hebben de volgende extra functionaliteiten in de app:

• In het programma zie je de thuiswedstrijden 28 dagen vooruit
  • Je kunt van wijzigingen in je programma en in het wedstrijdformulier bericht ontvangen via notificaties
  • Je kunt een wedstrijd afgelasten (1 dag voorafgaand de wedstrijd)

Let op: Het digitale wedstrijdformulier van de thuiswedstrijden is pas beschikbaar op de wedstrijddag zelf en de dag na de wedstrijd.

Wat kan ik op de wedstrijddag als wedstrijdsecretaris mDWF doen?

• Je kunt voor de wedstrijden van de thuisspelende teams de spelersopgaaf voor zowel thuis als uit team verzorgen.
  • Je kunt zowel de uitslag invoeren als de wedstrijd vastleggen. (je hebt dezelfde rechten als de official binnen het DWF) Bij een wedstrijd wordt altijd opgeslagen wie de wedstrijd heeft vastgelegd.
  • Je kunt een wedstrijd afgelasten of staken.
  • Je kunt ook officials toevoegen en of verwijderen op het dwf.