Een teampagina is een pagina die een ingebouwde koppeling heeft met een team in Sportlink Club. Als dit een lokaal team is moet dit team de instelling Op homepage hebben.

Neem de volgende stappen om een teampagina aan te maken:

1. Klik op

Er verschijnt een popup-scherm met een aantal keuzemogelijkheden. Wil je één teampagina aanmaken kies dan voor één van de opties die beginnen met "Team pagina".

Let op!

Wil je een teampagina aanmaken, verzeker je er dan eerst van dat eventueel aanwezige reeds bestaande teampagina van het betreffende team verwijderd is (ook uit de prullenbak) voor dat je kiest voor één van de wizards.

Dit zijn de betekenissen van de soorten teampagina's:

2. Selecteer één van de volgende vijf keuzes die beginnen met "Team pagina" uit de wizard:

3. Klik op Volgende

Let op:

Wil je voor al jullie teams tegelijk een teampagina aanmaken, lees dan deze handleiding.

4. Kies een team uit de lijst bij de keuzelijst Team

Hier worden de teams uit Sportlink Club getoond. Voor meer informatie lees de pagina: Teams samenstellen en spelers indelen.

5. Kies de categorie "Teams"

6. Kies ook de categorie die bij dit team hoort

7. Klik vervolgens op Aanmaken

De teampagina wordt aangemaakt met de widgets zoals die zijn aangegeven bij stap 1.

De webmaster heeft nu de mogelijkheid om de teampagina te bewerken op dezelfde manier waarop gewone webpagina's en nieuwsberichten worden bewerkt, namelijk door het toevoegen of verwijderen van rijen en widgets. Hoe dit moet lees je op de pagina Inhoud op een pagina plaatsen

Let op:

Vergeet niet te controleren of de nieuwe teampagina in het menu staat. Hoe je dit doet, lees je in deze handleiding.