Pushinstellingen

Een apparaat wordt toegevoegd aan je KNVB account als je inlogt in de Voetbal.nl app. Zodra je uitlogt in de app zal het apparaat verwijderd worden uit de lijst met apparaten voor jouw account.

Voorkeuren instellen

In de app heb je bij pushinstellingen de mogelijkheid om zelf in te stellen welk type berichten je wilt ontvangen en welke berichten niet. Dit geldt dus altijd voor je account. Deze instellingen gelden dus voor alle apparaten waarmee je bent ingelogd met jouw account.

Berichtgeving uitschakelen

Zoals bij de meeste apps is het mogelijk om de berichtgeving van de app uit te schakelen. Dit kan je doen bij de instellingen van je telefoon. De stappen om de berichtgeving uit te schakelen verschilt per apparaat.

• Android: Instellingen -> Meldingen -> Specifieke app  kiezen -> schuifje veranderen
  • IOS: Instellingen -> Berichtgeving -> Specifieke app kiezen -> Sta berichtgeving toe schuifje