Het besloten e-mailsysteem is een systeem dat wordt gebruikt om ad-hoc of periodiek informatie te verstrekken aan de verenigingen. Standaard is het systeem zo ingericht dat de KNKV alleen berichten verstuurd naar een vast e-mailadres. Het e-mailadres bestaat uit de verenigingsnaam@korfbal.nl (Dit is een fictief e-mailadres en kunnen geen andere e-mails naar gestuurd worden)

Een ander onderdeel van het besloten e-mailsysteem is dat de verenigingen doorstuuradressen kunnen instellen . De doorstuur mogelijkheid zorgt ervoor dat de correspondentie rondom geplande wedstrijden automatisch wordt doorgestuurd naar de privé e-mailadressen van kaderleden binnen de vereniging.

Voor verenigingen is de e-mailbox opgenomen in Sportlink Club. Naast het lezen van de e-mailberichten kan de vereniging ook de doorstuuradressen beheren in Sportlink Club.

Info: Gebruikers met de rol administrator of de gebruikersnaam beheer kunnen doorstuuradressen onderhouden. Meer informatie lees Autorisaties .

Welke abonnementen zijn er in gebruik?

• Wedstrijdwijzigingen Algemeen: De informatie is bedoeld voor het wedstrijdsecretariaat. Wijzigingen na publicatiedatum van korfbalwedstrijden zijn weergegeven in de e-mail.
  • Wedstrijdprogramma  Algemeen: De informatie is bedoeld voor het wedstrijdsecretariaat. Dit betreft het volledige competitieprogramma

Let Op: De overige drie abonnementen worden niet gebruikt vanuit het KNKV.

Neem de volgende stappen om de e-mails te openen:

1. Ga naar Vereniging

2. Kies Verenigings e-mail

3. En kies vervolgens voor Inbox

Het volgende scherm wordt getoond. Selecteer het bericht dat u wilt lezen en deze wordt onderin het scherm getoond.