Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de apps zijn doorgevoerd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van de sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

16 april

Club.tv

Sportlink Vrijwilligers widget

Altijd al de vrijwilligerstaken op de schermen willen tonen? Vanaf nu is dat mogelijk met de Sportlink Vrijwilligers wigdet. Zo is altijd inzichtelijk welke leden bijv. bardienst hebben en zal de bar nooit meer onbemand zijn.

Wil je weten hoe je dit kunt instellen? Kijk dan op pagina Hoe krijg ik de bardienst op het scherm?

Sportlink kleedkamer widget

Ook kregen we veel vragen over de kleedkamerwidget. Deze hebben we nu verbeterd. Zo zie je nu ook wie de scheidsrechter is bij jouw wedstrijd