Om de opstelling van bijvoorbeeld het eerste heren of dames team op het scherm te tonen dien je de wizard in het CMS van Club.TV goed te doorlopen. In het dashboard van Club.TV vul je namelijk alle gegevens in over de opstelling en de aanvullende teamgegevens die je wilt tonen. Denk hierbij aan de teamsponsor, de staf en bijvoorbeeld de pupil van de week. Hoe leuk is dat?

Toevoegen fragment Opstellingen

1. Log in op de beheeromgeving van club.tv (https://app.cms-ds.com/)

2. Kies in menu Media voor Nieuw fragment

3. En kies voor het fragment Sportlink Opstelling (uit de reeks Sportlink Club.TV)

Het volgende scherm wordt getoond. Hier kan je met een paar simpele stappen de opstelling invullen en aanvullende teamgegevens. Denk hierbij aan de staf, de pupil van de week en sponsoren.

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld is het fragment gereed en kan je hem toevoegen aan je speellijst. En vergeet niet om de afbeeldingen toe te voegen. Dit zijn ook verplichte velden.