Minimale eisen tablet t.b.v. het mDWF

De beeldafmeting van de tablet dient minimaal 10.1 inch te zijn (En minimaal Android 5.0). Een scherm van 10.1 inch heeft een diagonaal beeldscherm van 25,6 cm. Let dus goed op bij de aanschaf van een tablet dat de beeldafmeting klopt.

Er zijn leveranciers waarvan de tablet kleiner blijkt te zijn dan de leverancier meldt. Dit zal problemen opleveren met de installatie en het gebruik van de App.

Uiteraard is het aan te raden een recent model te gebruiken. Wij horen goede ervaringen met de Samsung tablets. Maar wij kunnen helaas niet garanderen dat deze tablets altijd goed werken.