Als je tijdens het opstarten van Sportlink Club een foutmelding in beeld krijgt, adviseren wij om de cache (tijdelijk geheugen) van OpenWebStart te legen. Neem hiervoor de volgende stappen:

Legen van OpenWebStart-cache

1. Windows gebruikers: Klik op de Windows-knop op je toetsenbord of op de taakbalk van je computer. Gebruik je een Mac? Ga dan naar je launchpad.

2. Zoek in het startmenu naar "OpenWebStart" en klik erop

De optie "OpenWebstart Settings" verschijnt nu.

3. Klik op de optie "OpenWebStart Settings"

Het volgende scherm verschijnt nu:

4. Klik links in het menu op de optie "Cache"

5. Klik op de knop "Clean by app"

Het volgende scherm verschijnt:

6. Klik op een regel in het bovenste deel van het schermpje en dan op de knop "Delete files"

Na het afhandelen van alle regels ziet het scherm er zo uit:

7. Sluit het schermpje.

8. Het scherm van de OpenWebStart-instellingen sluit je door te klikken op de knop "OK"

De cache is nu opgeschoond.