Feedback? Kom je er niet uit?

Heb je een vraag over onze apps? Grote kans dat het over inloggen/registreren gaat of over informatie die je had verwacht maar niet ziet. Tot nu toe is gebleken dat 80% van onze app gebruikers de oplossing snel kan vinden met behulp van de uitleg.

Voetbal.nl

Basketball, Handbal, Honk en Softbal, Korfbal, Waterpolo, Hockey Belgium

KNVB Wedstrijdzaken app

Kom je er met deze vragen en antwoorden niet uit? Stel je vraag dan online aan ons.