Ook in de maand september lanceren we weer een aantal mooie updates in de app. We geven vervolg aan de productupdate van augustus. Daarin hebben we de basis gelegd voor het organiseren van teamtaken. En daar komen nu een aantal handige mogelijkheden bij.

Welke taken moet ik doen? De app informeert je!

Wassen? Fruit meenemen? Vlaggen? De app informeert je bij iedere wedstrijd of en welke teamtaak/teamtaken je dient te doen. En aangezien de teamtaken per wedstrijd verdeeld worden, zie je in je wedstrijdprogramma terug welke taken op jouw naam staan. Zo weet je zeker dat je niks vergeet. Je ziet rechts bovenin bij iedere wedstrijd een icoontje zodat je weet welke teamtaak voor jou is. Bij Sportlink op de werkvloer noemen we het ook wel een 'oormerk'. Staat er geen icoontje? Dan ben je vrij van de teamtaken.

Welke taken zijn al verdeeld? En waar kan ik me nog voor aanmelden?

Ook nieuw in de app is een overzicht van alle wedstrijden waarbij je in één oogopslag ziet welke teamtaken al zijn verdeeld. En zo weet je dus ook welke taken nog verdeeld moeten worden. 'Ik zie bij de wedstrijd over 3 weken dat nog niemand zich heeft gemeld om te vlaggen. Leuk, die taak pak ik op me!' Op deze manier proberen we er door middel van de app voor te zorgen dat alle teamtaken nog beter worden verdeeld.

Vervolg op teamtaken

In de komende weken gaan we nog meer handige mogelijkheden in de app toevoegen voor het regelen van teamtaken. Zo krijgt iedereen één totaaloverzicht van alle teamgenoten met de teamtaken. Handig voor de teammanager die met dit overzicht direct kan zien wie de meeste taken heeft gedaan en ook wie dus niet. Henk en Bart hebben al drie keer gewassen en gevlagd, Wilfred dit seizoen nog maar één keer. Dan vragen we Wilfred volgende week de was te doen.

App-update voor de HandbalNL app

Nieuw in de HandbalNL app is dat na iedere wedstrijd een vragenlijst naar beide teams wordt verstuurd. Via deze vragenlijst kunnen beide teams de scheidsrechters beoordelen.