Op deze pagina lees je alle informatie over aanpassingen en nieuwe functies in Sportlink Club en de aanvullende producten. Vanuit de informatie kan je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen waarin we stap voor stap uitleg geven over de functionaliteit.

Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

30 september

Heeft jouw bond de wedstrijden van een poule als blok ingepland? Dan is het nu mogelijk om deze wedstrijden ook in één keer te verplaatsen. Dat scheelt een hoop werk, toch? Dit doe je eenvoudig via de wedstrijdzaken - accommodatiebezetting in Sportlink Club.

De exacte stappen hoe je deze wedstrijden in één kan kan verplaatsen lees je in de handleiding: Accommodatiebezetting

16 september

Nieuwsbrief juli 2019

Over het algemeen zijn alle eigen teams en spelers wel op de hoogte van de corona-regels op hun cluppie. Maar wat nu als je een uitwedstrijd speelt? Welke corona-regels gelden daar? Kun je überhaupt gebruik maken van de kleedkamers? Er wordt tussen clubs onderling volop gemaild en gebeld om elkaar op de hoogte te brengen van de corono-regels. Wij willen jullie hier natuurlijk graag bij helpen.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om de URL van jouw website, met informatie over jullie corona-regels, in Sportlink Club vast te leggen. Deze URL wordt vanuit Sportlink Club automatisch in de app getoond. Dat is toch super handig? Nu kan iedereen die in de app kijkt, meteen zien welke corona-regels er bij jouw vereniging gelden.

Wil je weten waar je de URL vastlegt in Sportlink Club? Lees dan de volgende pagina:

1 september

We hebben de header op de teampagina's aangepast. Deze header toont nu alleen de teamnaam en niet meer de speeldag, spelsoort en geslacht.  Het geeft een veel rustiger beeld.