Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

Club.Basis - 21 februari

Tenue-kleuren instellen - Altijd de juiste kleur shirtjes in de tas!

Een vereniging heeft standaard kleuren van het uit- en thuistenue. Je kunt vanaf nu de kleuren van het uit- en thuistenue (en het reserve-tenue) in Sportlink Club registreren. En dat is hartstikke handig! Je leest hieronder waarom. En we leggen je hier uit hoe je de tenue-kleuren in Sportlink kunt vastleggen.

• Het team waartegen wordt gespeeld, ziet in de app (per 22 maart) terug welke tenue-kleuren jouw vereniging heeft. Zo weet ieder team welk tenue zij in hun tas moeten stoppen. Geen gedoe meer met hesjes of 'Hadden we ons andere tenue maar meegenomen. Nu we spelen in vrijwel dezelfde kleuren als de tegenstander'.
  • Ook de scheidsrechter wil graag weten welke kleur shirt, broek en sokken hij/zij kan dragen op de wedstrijddag. En dus is het handig vooraf te weten in welke kleuren beide teams op het veld staan. Ook de scheids kan de tenue-kleuren terugzien in de app.