Met onderstaande keuzes kun je inloggen in het Official Portaal of je wachtwoord opvragen of wijzigen.

Inloggen in het Official Portaal

Neem de volgende stappen om in te loggen in het Official Portaal.

1. Start het Official Portaal van je bond

Het volgende inlogscherm wordt getoond:

2. Kies de Taal waarin je het Offcial Portaal wilt raadplegen

3. Vul je Gebruikersnaam in

4. Vul je Wachtwoord in

5. Plaats, indien gewenst, een vinkje bij Onthouden

Let op:

Wanneer je het wachtwoord opslaat en het na een tijdje wijzigt, kun je het nieuwe wachtwoord pas op de pc opslaan nadat je de cookies en tijdelijke internet bestanden hebt verwijderd.

6. Klik op de knop Inloggen

Het volgende scherm wordt getoond:

Wachtwoord wijzigen

Neem de volgende stappen om je wachtwoord te wijzigen naar een persoonlijk wachtwoord.

1. Ga naar menu item Systeem

2. Kies Wijzig wachtwoord

Het volgende scherm verschijnt:

3. Vul een nieuw wachtwoord in

4. Vul nogmaals het wachtwoord in

5. Kies Opslaan

Zodra je opnieuw inlogt in het Official Portaal kun je het nieuwe wachtwoord gebruiken.

Wachtwoord vergeten?

1. Vul je Gebruikersnaam in

2. Klik op

De volgende melding verschijnt:

Het wachtwoord is nu naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.